TEDx ‘Oog in Oog’, Gemeente Gouda 4-9-2023

Voor WSP Midden-Holland heb ik in de Raadszaal in het Huis van de Stad in Gouda mijn TEDx “Oog in Oog” gepresenteerd, met aanvullend een workshop. Hieronder een stukje uit hun verslag:

“We begonnen onze middag in de Raadszaal in het Huis van de Stad in Gouda, waar we werden getrakteerd op een lezing en workshop van de inspirerende Jan Hulsbergen. Jan heeft in zijn jeugd een ongeluk gehad en draagt hier nog altijd de gevolgen van, maar hij heeft zichzelf nooit als slachtoffer gezien. Zijn verhaal over slachtofferschap en zelfredzaamheid heeft ons diep geraakt en gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen. Jan maakte door gerichte vragen te stellen een mooie vertaalslag naar hoe de adviseurs in hun dagelijkse werkzaamheden om kunnen gaan met slachtofferschap.”

Zijn verhaal over slachtofferschap en zelfredzaamheid heeft ons diep geraakt en gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen.

— Babet Walker – WSP Midden-Holland

Foto’s: © Astrid den Haan

Klik hier om meer te lezen en te zien over mijn TEDx.

Laat een berichtje achter