In de lente van 2023 heb ik voor vrienden en bekenden één van mijn eerste try-outs gegeven Lees hier het verslag wat vriendin Paula van Walsum schreef over mijn Tedx “Oog in Oog”. Hier onder ook nog wat foto’s van deze sessie, in haar mooie professionele vergaderruimte te Culemborg.

Na afloop ontspon zich een mooi gesprek mede door de open wijze waarop Jan inging op de gestelde vragen.

— Paula van Walsum
Vergaderruimte
Zandstraat19 | Culemborg

Op 25 mei 2023 heeft Jan in mijn vergaderruimte zijn try-out gehouden t.b.v. zijn Tedx optreden in het “Klokhuis Theater” te Antwerpen. Speciaal voor een selecte groep vrienden en bekenden heb ik deze try-out georganiseerd.
Mij viel op bij de voorbespreking, hoe nauwgezet Jan zich voorbereidde op zijn try-out. Niets aan het toeval overlatend. Ondanks de spanning i.v.m. de try-out, want reken maar dat je kwetsbaar opstellen voor je vrienden niet makkelijk is, reageerde Jan met humor op het welkomsttoespraakje. Er waren tijdens zijn toespraak emoties van degenen die minder op de hoogte waren van Jan zijn verleden. Na afloop ontspon zich een mooi gesprek mede door de open wijze waarop Jan inging op de gestelde vragen.
Wij vrienden en bekenden gaven Jan een dikke 10 voor deze mooie, leerzame en ontroerende try-out.”

Laat een berichtje achter