Lezing bij Vereniging OOG in OOG

In oktober 2023 werd ik gevraagd om een lezing te geven voor de bovengenoemde vereniging. Met enthousiasme heb ik volmondig “ja” gezegd. Wat een prachtige kans om mijn deelgenoten kennis te laten nemen van mijn Lezing “Oog in Oog” in Tedx-style.

Op 20 april 2024 was het dan zover. Met warmte ben ik door één van de medewerkers ontvangen. Tijdens mijn persoonlijk verhaal zat het publiek op het puntje van hun stoel te luisteren. Ook deden de mensen bevlogen mee tijdens een paar oefeningen.

Dankbaar ben ik en het heeft mij ook voldoening gegeven dat ik de mensen meer inzicht heb kunnen geven in: zelfredzaamheid, veerkracht en persoonlijk leiderschap. Leren omgaan met tegenslag en weerstand is een kunst.

Al met al kijk ik goed terug op deze dag en wat een geweldig en warm publiek. Het is een dag geweest om nooit meer te vergeten!

Hieronder leest u de quote van de Vereniging OOG in OOG en de foto’s geven een sfeerimpressie van mijn lezing weer.

“Jan heeft tijdens onze Landelijke Contactdag 2024 een presentatie verzorgd voor onze leden. Jan had zich heel goed voorbereid op dit optreden, kwam heel enthousiast over en zette de aanwezigen aan het denken over het omgaan met tegenslag.”

 

 

— Saskia Spinhoven
Vereniging OOG in OOG

Laat een berichtje achter