Wat doet Jan?

Gecertificeerd Spreker

Zijn werkervaring als acteur en tv-presentator zijn de ingrediënten geweest om later zijn professionele Sprekers opleiding met succes af te ronden. De rode draad van zijn persoonlijke verhaal:

hoe ga je om met tegenslag en weerstand?

hoe kan je daar oplossingen voor zoeken?

hoe ontwikkel je persoonlijk leiderschap?

In 2023 heeft hij een tour gemaakt langs diverse sprekersclubs van de internationale organisatie Toastmasters in Nederland. Nu spreekt Jan met plezier en enthousiasme in de profit- en non-profit sector. Daar waar hij spreekt, stemt hij zijn TEDx-style* ”Oog In Oog” telkens af op het thema van de organisatie. Dit eventueel in combinatie met het geven van een workshop.

Loopbaanprofessional (RL) & Counsellor

Jan is ook een gecertificeerde Loopbaanprofessional (RL) & Counsellor. Aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc*. Hij werkt met zijn coachees doelmatig naar een einddoel toe. Daarbij stemt hij goed af op de coachee. Jan richt zich op MBO+ en HBO geschoolde coachees die werkzaam zijn in het MKB, onderwijs, hulpverlening en financiële sector. De vraagstukken waarmee hij te maken heeft zijn:

  • ontslag
  • persoonlijke ambitie voor baanverandering
  • horizontaal/verticaal carrière maken in een organisatie

Jan heeft sensitiviteit met de mens en de organisatie. Naast het begeleiden van mensen in hun loopbaan helpt Jan mensen van hun spreekangst af te komen, of hun spreekvaardigheden verder te ontwikkelen.

lees ook: Wie is Jan?

Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches. Zij bieden erkende kwaliteitskeurmerken en geaccrediteerde loopbaanopleidingen: www.noloc.nl

TEDx staat voor Technology, Entertainment, Design. In 1984 werd deze bijeenkomst voor het eerst gehouden. De kern van het evenement is dat sprekers hun idee, verhaal, etc. op een open en toegankelijke manier presenteren in maximaal 18 minuten tijd. De ‘x’ staat voor een ‘onafhankelijk georganiseerd event’. Meer info op deze wikipedia pagina.

lees ook: Wie is Jan?